طرز تهیه پاستا با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ، بسیار ساده هست و رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانده شده اند، غذایی بینهایت اشتهاآور را به وجود می آورند.
پاستا به معنای خمیر، اصطلاحی هست که برای انواع نودل دسترس می شود و از آرد، آب یا تخم مرغ تهیه می شود. پاستا انواع مختلفی دارد و به شکل های متنوعی مانند پاستا صدفی، نواری، پروانه ای و … درون بازار موجود هست. پاستا درون انواع غذاها مانند سالاد ماکارونی، دلمه، و خوراک پاستا مورد دسترس قرا می گیرد. پاستا به دلیل ماهیت کربوهیدراتی، دارای ارزش غذایی بالایی هست که درون تامین انرژی مورد نیاز روزانه سهم بالایی دارد. این ماده غذایی به دلیل برخورداری از کربوهیدرات های پیچیده نسبت به سایر غلات مانند نان و برنج، برتری دارد. پاستا درون ایران به صورت سنتی، به شکل ماکارونی دسترس می شد، ولی اخیرا این ماده غذایی درون بین ایرانیان و خصوصا جوانان، محبوبیت خاصی پیدا کرده هست. وجود غلات و پنیر درون پاستا، موجب ترشح سروتونین درون بدن شده و شادی آور هست. پاستا را می توان با انواع سبزیجات و سس مانند سس سفید، سس مرغ، سس خامه و … تهیه کرد. درون این مقاله قصد داریم طرز تهیه پاستا با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ را آموزش دهیم که غذایی بسیار خوشمزه هست و می تواند به عنوان نهار یا شام سرو شود.

 


این غذا برای ۴ نفر مناسب هست، زمان آماده سازی ۱۵ دقیقه، و زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه می باشد.

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی

 











پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۱ حبه
کنسرو گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
جعفری جديد ۲ قاشق غذاخوری
اورگانو خشک ۱ قاشق چایخوری
برگ بو ۲ عدد
پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم

طرز تهیه سس گوجه فرنگی

  1. پیاز را نگینی خرد کنید، سپس روغن را داخل یک قابلمه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز را به اين اضافه کنید.
  2. پیاز را آنقدر سرخ کنید تا شفاف شده و سبک گردد.
  3. یک حبه سیر را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کرده، به زمان یک دقیقه تفت دهید.
  4. برگ های جعفری را ریز خرد کنید و به همراه اورگانو، برگ بو، پوره گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل به عنوان چاشنی سس به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
  5. این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا حجم اين نصف شود.
  6. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برگ بو را دور بیاندازید.

 
مواد لازم برای تهیه سس مرغ






سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم
مغز بادام ۹۰ گرم
خامه پرچرب ۳۰۰ میلی لیتر
کره ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم

 

طرز تهیه سس مرغ

  1. مغز بادام را درون یک کاسه بریزید و کمی آب جوش اين ریخته و اجازه دهید تا چند دقیقه درون آب جوش بماند تا پوست اين به راحتی جدا شود، سپس پوست بادام را از اين جداکنید.
  2. سینه مرغ را به صورت رشته های نازک خرد کنید.

    سینه مرغ رشته ای

  3. کره را به آرامی درون یک ماهیتابه روی حرارت ملایم آب کنید، سپس مرغ را به اين اضافه کرده و به زمان ۵ تا ۶ دقیقه مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند.

    رشته های سرخ شده مرغ

  4. مغز بادام را به مرغ اضافه کرده و کمی تفت دهید. 
  5. درون همین فاصله خامه را درون تابه ای کوچک روی حرارت کم و به زمان ۱۰ دقیقه بجوشانید تا زمانیکه حجم اين تقریبا نصف شود.
  6. خامه را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید، برای طعم دار کردن به اين نمک و فلفل اضافه کنید. سپس اين را کنار گذاشته و گرم نگه دارید.

 
مواد لازم برای تهیه پاستا




پاستای نواری اسفناجی  ۲۵۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
برگ جديد ریحان برای تزئین چند عدد

 

طرز تهیه پاستا

  1. درون یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس به آب نمک اضافه کرده و پاستای نواری و روغن زیتون را درون اين بریزید.
  2. اجازه دهید تا پاستا به زمان ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزد و نرم شود.
  3. سپس اين را درون آبکش ریخته و اجازه دهید آب اين خارج شود.
  4. پاستا را به بشقاب گرم یا ظرف مناسب منتقل کرده و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی اين بریزید، سس مرغ را وسط اين قرار دهید، با دسترس از برگ ریحان غذا را تزئین کرده و بلافاصله سرو نمایید.  

     پاستا با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ 
    گروه آشپزی گلچین سانگ

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما