سیر داغ مجلسی را می‌توان برای تزیین انواع غذاها مورد دسترس قرار داد. درون این مقاله با طرز تهیه سیر داغ مجلسی و ترد و فوت و فن‌های اين به صورتی که چسبندگی نداشته و کاملا ترد باشد آشنا خواهید شد.

سیر جديد، گیاهی مفید هست که درون فصل بهار وارد بازار می‌شود. سیر، گیاهی پرخاصیت هست به گونه‌ای که امروزه عصاره، قرص و کپسول این گیاه جادویی درون داروخانه‌ها یافت می‌شود. برای آشنایی با خواص سیر به مقاله زیر مراجعه کنید: 

سیر، درون تهیه اکثر خورش‌ها و غذاهای ایرانی و فرنگی جایگاه خاصی دارد. درون واقع می‌توان اعلام کرد سیر حکم ادویه را دارد و می‌تواند درون طعم و مزه غذا تاثیر به سزایی داشته باشد. سیر، سیر داغ و پودر سیر، هم درون تهیه غذاهای سنتی مانند آش رشته و میرزا قاسمی و هم درون تهیه اکثر فست فودها مانند سوسیس و کالباس نقش مهمی دارد. درون این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه سیر داغ ترد مجلسی که کاربرد اين درون تزیین انواع غذاهاست و نکات مهم و اصولی تهیه اين آشنا سازیم.
 

مواد لازم برای تهیه سیر داغ مجلسی






سیر ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن جامد ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سیر داغ ترد مجلسی

  1. ابتدا سیرها را پوست گرفته، قسمت سفت ته آنها را جدا کرده و بشویید، سپس روی یک دستمال نخی پهن کنید تا آب آنها گرفته شده و کاملا خشک شوند.
  2. سیرها را بنابراين از خشک شدن با یک رنده تیز، رنده کنید.
  3. برای رنده کردن سیرها از حرکت رفت و برگشتی دسترس نکنید، یعنی فقط سیر را درون جهت بالا به پایین بکشید (از پایین به بالا نکشید) چون درون غیر اینصورت سیرها له شده و موقع سرخ شدن حسابی به هم می چسبند. 
  4. درون یک ماهیتابه با دیواره بلند، به اندازه ای روغن بریزید که روی سیرها را بگیرد.  
  5. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود و وقتی از داغ شدن روغن مطمئن شدید نصف قاشق چایخوری زردچوبه به اين اضافه کنید تا سیر داغ شما رنگ طلایی پیدا کند.
  6. سیرهای رنده شده را درون روغن ریخته، حرارت را کمی زیاد کنید و با یک چنگال هر چند ثانیه یکبار هم بزنید.
  7. سیرها از اطراف به سمت مرکز درون حال سرخ شدن هستند بنابراين مرتب هم بزنید و آنها را جابجا کنید تا به صورت یکنواخت سرخ شوند.
  8. سیرها درون ابتدا چسبنده هستند ولی هر چه سرخ شوند سبک شده و از چسبندگی آنها کم می‌شود.
  9. وقتی رنگ سیرها طلایی شد، ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و سیرها را سریع درون یک سبد فلزی بریزید تا روغن اين خالی شود. 
  10. سیرها را درون سبد باز کنید، چون داغ هستند و اگر روی هم باشند به هم می‌چسبند.
  11. بنابراين از اینکه روغن سیرها گرفته شد، آنها را بر روی یک دستمال نخی تمیز پهن کنید تا خنک شوند و روغن آنها کاملا گرفته شود.
  12. روغن سیرها باید کاملا گرفته شود به صورتی که اگر اين را درون دست گرفتید، دست چرب نشود و کاملا ترد باشد.
  13. سیر داغ را بنابراين از آماده شدن درون ظرف شیشه‌ای درون دار ریخته، درب اين را محکم ببندید و درون یخچال نگهداری کنید و یا درون ظروف مخصوص یا کیسه فریزر ریخته و درون فریزر نگهداری کنید.
  سیر داغ ترد مجلسی

نکات مهم و اصولی درون تهیه سیر داغ مجلسی و ترد

  • برای رنده کردن سیر می توانید به سلیقه خود از رنده ریز یا درشت دسترس کنید یا حتی سیرها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید.
  • برای تهیه سیر داغ بهتر هست از روغن جامد دسترس کنید.
  • برای نگهداری سیر داغ به زمان طولانی اين را درون ظروف مخصوص یا کیسه فریزر ریخته و درون فریزر نگهداری کنید ولی دقت داشته باشید که سیر داغ فریز شده نسبت به سیر داغ جديد دارای عطر و بو و ارزش غذایی بسیار پایین‌تری هست. بنابراین بهتر هست سیر را به صورت جديد به جديد سرخ کرده و مصرف کنید.
  • مهم ترین نکته درون تهیه سیر، خرید سیر جديد هست. سیر جديد سیری هست که جوانه نزده باشد، ولي جوانه زدن سیر نشانه فساد اين نیست بلکه نشان دهنده کهنه بودن هست، بنابراین سیرهای جوانه زده را پوست گرفته، جوانه اين را خارج کرده و بقیه اين را مصرف کنید.


گروه آشپزی گلچین سانگ

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما